Като оправих километража и оборотомера ми светна лампата на еърбега и двете и жълтата и червената, странно, само махнах буксите и ги сложих. Досега не бяха ми светили. Как да ги оправя? Така като генерира грешка в еърбеците, някои знае ли дали ще се отворят или спират да функционират
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смяна на светлините на таблото
Collapse
X
-
Колеги, моля за помощ...разкачих таблото и започнах да вадя фасунгите, но крушките не излизат, една счупих, две се скъсаха и вътре във фасунгата остават телчетата от електродите, това не е нормално според мен...как точно се вадят и слагат тези крушки, досега не съм се занимавал с такива? Освен това оригиналните нямат надписи, някъде четох, че трябва да са 12 волтови на 1,3..6 или нещо такова вата - таива ли слагате? Благодаря предварително...ще се опитам да кача и няколко снимки:
Comment
-
Определено не са такива, които с дърпане излизат...отстрани на цокъла влизат телчетата от крушката и са завити в медните части...ако трябва да се махат по някакъв начин трябва с някаква пинсета да се прави това и е голяма галимация...не знам някой дали е попадал в такъв филм...колата е 166-ца забравих да спомена...
Comment
-
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеSport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
Comment